- Оригінальний органічний декофеіновий кави
- Вирощується вручну на сімейних фермах
- Сертифікований кошерний продукт
- Органічний продукт, сертифікований Службою сертифікації Stellar
- Органіка від МСГ США
Кава, задуманий природою.
Кава від Cafe Altura органічно вирощується на висоті більше 3000 футів на невеликих сімейних фермах по всьому світу. Кавове дерево росте відповідно до його природним циклом. Під час вирощування та обробки органічного декофеінового кави від Cafe Altura не використовуються шкідливі хімічні добрива і пестициди. Ми використовуємо метод гірської води, який полягає в тому, що кавові боби замочують у воді, потім вони поступово підігрівається, а спеціальні фільтри з активованим вугіллям усувають кофеїн, залишаючи аромат недоторканими. Результат - насичена кава, який на 97% не містить кофеїн. Цей процес схвалений для використання з органічним кави МСГ США і Службою сертифікації Stellar.
Історія, така ж стара, як наша країна ...
Коли люди відкрили для себе каву тисячу років тому, він був дорогоцінним охоронюваним секретом, в його цінні боби використовувалися в якості валюти. У 1980 році група цінителів кави в Охае, штат Каліфорнія почули про сімейну ферму в горах Мексики, яка вирощувала кави природним чином, також, як і багато років тому. Вирушаючи на пригоди, наші поціновувачі кави все-таки знайшли місце, де вирощують ароматну каву без сліду гіркоти. Вони повернулися і створили Cafe Altura, оригінальний органічна кава, який тепер можете спробувати і Ви.